Stilinspiration för nya glasögon 2021

ستوكهولم - صوت السويد/

Stilinspiration för nya glasögon 2021

لمشاهدة جميع فيديوهات السويد الهامة والجديدة على يوتيوب اضغط هنا

Hurra! Vi har nått 2021! Många av oss är redo att äntligen göra allt som vi inte kunde förra året. Om det är något som 2020 lärde oss mer än andra, var det att ta hand om vår allmänna hälsa. Om ett av dina löften har varit att ta din glasögonstil till nästa nivå samtidigt som du tar hand om dina ögon, kommer du säkert att finna den här stilguiden användbar.

1. Oversized Aviators – SmartBuy Collection Tempe


En cool take på den klassiska aviator ramen är hett 2021. Dessa aviator glasögon i rostfritt stål från SmartBuy Collection kommer att fräscha upp ditt utseende, vara snäll mot din plånbok och hålla länge. Är du inte säker på om de skulle passa dig? Använd SmartBuyGlasses virtuella prova på verktyg och ta en selfievideo av dig själv och se hur det kommer att se ut på dig utan att behöva gå ur soffan!

2. Blåljusglasögon – Arise Collective Cameron Blue Light

2020 var definitivt året med överdriven skärmtid. Med alla månaderna vi hållit oss hemma studerade vi, arbetade vi eller kopplade av framför en skärm. Visste du att överexponering för enheter med blått ljus som mobiltelefoner, datorer och TV potentiellt kan åldra dina ögon i förtid och leda till långsiktiga synproblem? Dessa Arise Collective blåljusglasögon skyddar dina ögon från de skadliga effekterna av våglängder med hög energi för blått ljus. Transparenta ramar som dessa är allt du behöver i år eftersom de är mångsidiga och matchar alla kläder.

3. Elegant Reading Glasses – SmartBuy Readers Elvi

Vem sa att läsglasögonen måste vara enkla som de vi har sett under det senaste decenniet? Detta nya året, visa upp dina läsglasögon. Tortoiseglasögon som dessa från SmartBuy Readers kommer få komplimangerna att hagla hela dagen, oavsett om du läser på biblioteket eller har dem på en Zoom-fest!

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

....المزيد هذه الأخبار وعشرات الأخبار الأخري تجدونها على موقع صوت السويد من ستوكهولم  

ضع ايميلك هنا:

Delivered by FeedBurner