Söker du en ny bil

David Alan
David Alan
ستوكهولم - صوت السويد/

Aftén Bil erbjuder alla sorters personbilslösningar, både till privatpersoner och företag. Deras främsta tjänst är bilförsäljning och verkstad. De är märkes auktoriserade och säljer helt nya bilar från Kia, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Volkswagen och Seat. Utöver det har de en begagnad-avdelning som består av alla möjliga märken, i alla olika prisklasser. Deras mål är att ha en passande bil till alla som behöver en bil, därför har de väldigt stor bredd i vårt sortiment.

David Alan säger : Kravet för finansiering vid köp av bil är att 20% av totalpriset ska betalas i kontantinsats. Resterande belopp går att finansiera från 6 månader upp till 7 år.

Månadsavgiften beror helt på vad bilen kostar. Utöver verkliga bilköp, så erbjuder vi även privatleasingar och företagsleasingar. Aftén Bil samarbetar med olika finansbolag vilket gör att de alltid kan erbjuda konkurrenskraftiga och förmånliga finanslösningar.

لمشاهدة جميع فيديوهات السويد الهامة والجديدة على يوتيوب اضغط هنا

För att köpa en bil på finans, och betala månadsvis, så krävs det även att man är kreditvärdig. Detta är en bedömning som finansbolaget gör,  vid kreditprövning. Kravet hos finansbolaget är i princip bara att man ska ha ett fast jobb och att man gör en rimlig bilaffär.

När man köper en bil från Aftén Bil så är det lite olika leveranstider. Köper man en begagnad bil så kan man få den samma dag, då varudeklarationer har redan utförts på alla våra bilar. De står därför klara för omgående leverans kontrollerade och klara med garantier. Köper man en ny bil så tar det lite längre tid. Då är det en liten process som behöver genomföras, med en leveranskontroll och allt som oftast väljer man till att beställa lite extra till en helt ny bil. Till exempel vinterhjul, dragkrok, eller motorvärmare. Målet hos Aftén Bil är att kunna leverera en ny bil på 4 dagar från att man köper bilen, med samtlig extra utrustning monterat och klart.

David Alan tillägger :  Det går även att bygga en helt egen bil och beställa från fabrik. Då väljer man själv vilken färg och vilken extra utrustning bilen ska ha. Vid fabriksbeställning så är leveranstiden ca 3 månader.

Det går att kontakta Aftén Bil genom David.Alan@aftenbil.se eller Mob nr: 0724 021 874 Direkt nr: 0501 198 14  för ett bra bilköp!

لسرعة التواصل معنا ارسل ايميل لنا ..اضغط هنا

....المزيد هذه الأخبار وعشرات الأخبار الأخري تجدونها على موقع صوت السويد من ستوكهولم  

ضع ايميلك هنا:

Delivered by FeedBurner

You may also like...