Här finns alkomätaren som använder säker och pålitlig teknik.
JUST NU: Här får du 700 kronor rabatt på Dignitas AM-4.

Alkohol och trafik är en livsfarlig kombination, men trots att riskerna är kända görs det ändå ungefär 15 000 onyktra körningar i Sverige – varje dag.
Därför är det inte konstigt att en ny rattfyllerilag trädde i kraft den 1 januari 2012.

Polisen gör allt fler kontroller och enligt BRÅ, Brottsförebyggande rådet, anmäldes 26 700 rattfylleribrott år 2012. En skrämmande siffra som sätter många liv på spel och därför har straffen skärpts ordentligt.

Om man har mer än 0,2 promille i utandningsluften döms man för rattfylleri och man förlorar körkortet i minst ett år, tidigare kunde det exempelvis räcka med två eller tre månader.
– Man måste fråga sig om det är värt att chansa. Kan man vara utan sitt körkort i ett år, är man redo att ta konsekvenserna när olyckan är framme? Det är dumt att chansa när det är så enkelt att vara på säkra sidan, säger Peter Forsman.

Dignita vill erbjuda alla svenskar en kostnadseffektiv och smart lösning. Alkomätaren AM-4 är pålitlig enligt konsumenttestet av MHF, Motorförarnas Helnykterhetsförbund, och använder bränslecellsteknik som används både i privat och professionellt bruk och levererar ett snabbt resultat.

Många alkomätare på marknaden underkänns och kan visa fel resultat. Alkomätaren AM-4 fick nyligen toppbetyg tillsammans med en mätare som kostar runt 3 000 kronor, när Aftonbladet med hjälp från MHF testade alkoholmätare. Det behöver alltså inte vara så dyrt att känna sig säker bakom ratten. Nu får man dessutom 700 kronor i rabatt på den smarta produkten.

Köp nu, betala hela beloppet om två månader.

Här finns alkomätaren som använder säker och pålitlig teknik.
JUST NU: Här får du 700 kronor rabatt på Dignitas AM-4.