lediga jobb idag 19-12-2018 – Möjlighet till arbete i Sverige

Sveriges Nyheter:#Jobb i Sverige
Brukarkooperativet JAG
Personlig assistent sökes till aktiv kvinna i södra Stockholm!
KOMMUN: STOCKHOLM | YRKE: PERSONLIG ASSISTENT
ANSTÄLLNINGSFORM:Deltid, Tillsvidare | LÖN:Fast månads- vecko- eller timlön | ANTAL PLATSER:1| ANNONS-ID:8076132
Beskrivning av jobbet
Jag är en glad och trevlig kvinna som är 42 år gammal som behöver hjälp med det mesta. Jag går på daglig verksamhet på vardagarna och på fritiden träffar jag mina kompisar och gör olika aktiviteter som att gå till badhuset. Jag tycker även väldigt mycket om musik.
Du behöver vara lyhörd för att förstå mig och mina behov och intressen, så att jag får självbestämmande i mitt liv. Du måste vara flexibel, positiv och ansvarsfull för att klara uppgiften.
Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Det är meriterande om du har omvårdnadsutbildning eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig, men det är inget krav.
På grund av arbetets integritetsnära natur ser jag gärna att du som söker är kvinna. Ett krav är att du är rökfri.
Omfattning: ca 20-25 timmar i veckan, främst eftermiddagar. Extrapass kan förekomma på både dag, natt och helg.
Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse.
Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1569.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på www.jag.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.

Om anställningsvillkor
Deltid/
Ej specificerat
Arbetsgivarens webbplats

Personlig assistans i hela Sverige


Kontaktinformation
Företagets adress
Box 16145
Postadress
Brukarkooperativet JAG
Box 16145
10323 Stockholm
Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Editor

Karem Ramzy

Karem.Ramzy@outlook.com

ملاحظة هامة حول نسخ مواضيع الموقع : استناداً إلى قوانين جرائم الحاسوب ، فإن نسخ المواضيع من موقعنا بدون الحصول على إذن هو أمر مخالف للقانون و يعرضك للملاحقة القضائية . إن الموقع تم تزويدة بأقوى البرمجيات التي تكشف هذا أمر . في حال تم نسخ أحد مواضيعنا بدون الحصول على إذن منا ، فإننا سنلحظ ذلك في أقصر وقت ممكن عن طريق البرمجيات القوية جداً التي قمنا بتنصيبها على موقعنا، وسيتم الملاحقة الشرطية والقضائية عن طريق مركز جرائم الحاسوب . في حال رغبتكم بنسخ محتويات و مواضيع موقعنا يجب أن تخاطب الادارة حتى لا تتعرض للملاحقة القانونية .

اضغط هنا للعودة للصفحة الرئيسية

You may also like...

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: