Sveriges Nyheter idag 18/12/2018

شعار صوت السويد
شعار صوت السويد
ستوكهولم - صوت السويد/

Kristersson tror han får bilda regering

Moderatledaren Ulf Kristersson tror fortfarande att han är den som får sätta ihop en regering.
– Mitt huvudscenario är oblygt att vi får bilda nästa svenska regering, och genomföra så mycket vi bara kan av Alliansens borgerliga politik, säger Kristersson i sitt jultal på ett hotell i Stockholm.
Han förstår, säger han, att många undrar vad Alliansen håller på med.
– Vi moderater behöver Alliansen och jag tror att de behöver oss, säger Kristersson och prisar Centerpartiet för miljöengagemang och Liberalernas tonvikt på det svenska språket för sådant som integration.
– Jag vill som alla vet helst bilda en Alliansregering, men om det inte går så vill jag bilda en regering som kanske är liten i formell mening, men som just därför kommer att vara bred och inkluderande, nyfiken och integritetsfull, säger Kristersson och tillägger att Moderaternas inte kommer att medverka till någon ny typ av decemberöverenskommelse.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Försvunna 21-åriga Nathalie – polisen utreder människorov

Det var i lördags som 21-åriga Nathalie från Eksjö satte sig på ett tåg mot Malmö, men hon kom aldrig fram. Sedan dess har hon varit spårlöst försvunnen.
Nu meddelar polisen att de inleder en förundersökning om misstänkt människorov, enligt Aftonbladet.
Sista kontakten via sms
Den sista kontakten som någon haft med Nathalie var via sms. Hon skrev då att hon var på tåget till Malmö för att träffa sin bror. Men hennes bror har meddelat polisen att hon aldrig kom fram.
Signal från Nathalies mobil
Igår inledde Missing People en sökinsats tillsammans med polisen efter att polisen plockat upp en signal från Nathalies mobil.
– Det enda vi vet är att hennes mobilsignal är upplockad ungefär en mil utanför Eksjö. Från en radiomast. Och det är i det området som polisen sagt att vi i Missing People ska börja söka. Det är ett område som har en diameter på tusen meter, så det är ett ganska stort, sade Catarina hos Missing People till Nyheter24.

Två döda i krock vid Skellefteå

En man och en kvinna i 80-årsåldern har omkommit i samband med en trafikolycka i Skellefteå kommun, skriver polisen på sin hemsida.
De båda färdades i en bil på väg 827 vid Örviken, cirka 1,5 mil utanför centrala Skellefteå, när de krockade med en lastbil.
Lastbilsföraren fördes till sjukhus för kontroll och ett vittne chockades och fick föras till sjuhus, uppger Norran.
En förundersökning om vårdslöshet i trafik har inletts, men ingen person har delgivits misstanke om brott.

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Editor

Karem Ramzy

Karem.Ramzy@outlook.com

....المزيد هذه الأخبار وعشرات الأخبار الأخري تجدونها على موقع صوت السويد من ستوكهولم  

ضع ايميلك هنا:

Delivered by FeedBurner

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .

اضغط هنا للعودة للصفحة الرئيسية

You may also like...

error: Content is protected !!