lediga jobb idag 17-12-2018 – Möjlighet till arbete i Sverige

الفواتير في السويد
الفواتير في السويد
ستوكهولم - صوت السويد/

Sveriges Nyheter:#Jobb i Sverige AB Bemanningskontoret Ekonomiassistent KOMMUN: GÖTEBORG | YRKE: EKONOMIASSISTENT ANSTÄLLNINGSFORM:Heltid, 6 månader eller längre | LÖN:Fast månads- vecko- eller timlön | ANTAL PLATSER:1| ANNONS-ID:8064969 Beskrivning av jobbet Dina arbetsuppgifter Till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg söker vi efter en rutinerad och erfaren ekonomiassistent som brinner för siffror. Uppdraget startar omgående.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

I arbetsuppgifterna ingår löpande bokföring för de nordiska länderna vilket du ska känna dig trygg inom och har erfarenhet av detta. Du kommer också att hantera följande: Leverantörsreskontra Reseräkningar, Sverige, Danmark, Norge Momsredovisning för Sverige och underlag för momsombud till de nordiska länderna Intrastat, för Sverige, Danmark, Norge, Finland Avstämning av bankkonton Förutbetalda kostnader samt periodiseringar vid månadsbokslut

Du kommer också att arbeta nära orderavdelning för fakturering och fakturafrågor samt eventuell handpåläggning gällande detta och är van att ta kontakt med företag.

Din profil Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent och har god förståelse för redovisning. Du har gymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel.

Du talar och skriver både svenska och engelska flytande då vår kund är internationell. Som person är du självständig, noggrann och tydlig. Du trivs med ett strukturerat arbetssätt, har lätt för att lära dig och vågar ta egna initiativ.

Heltid, dagtid. Om företaget Du söker tjänsten tillsammans med ett uppdaterat CV och skickar det till info@bemanningskontoret.se

Vi sparar inte CVn efter avslutad rekryteringsprocess.

Om oss BemanningsKontoret är ett bemanning och rekryteringsföretag i Göteborg och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal.

Arbetslivserfarenhet Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön Fast lön

Om anställningsvillkor Heltid Visstid, mer än 6 månader

Arbetsgivarens webbplats http://www.bemanningskontoret.se Kontaktinformation Kontaktpersoner Catrine Ramsteninfo@bemanningskontoret.se Företagets adress Norra Allégatan 8 Postadress AB Bemanningskontoret Norra Allégatan 8 41301 Göteborg Ange referens 2642.

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Editor

Karem Ramzy

Karem.Ramzy@outlook.com

....المزيد هذه الأخبار وعشرات الأخبار الأخري تجدونها على موقع صوت السويد من ستوكهولم  

ضع ايميلك هنا:

Delivered by FeedBurner

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .

اضغط هنا للعودة للصفحة الرئيسية

You may also like...

error: Content is protected !!