lediga jobb idag 17-12-2018 – Möjlighet till arbete i Sverige

حساب الضريبة بالسويد
حساب الضريبة بالسويد

Sveriges Nyheter:#Jobb i Sverige AB Bemanningskontoret Ekonomiassistent KOMMUN: GÖTEBORG | YRKE: EKONOMIASSISTENT ANSTÄLLNINGSFORM:Heltid, 6 månader eller längre | LÖN:Fast månads- vecko- eller timlön | ANTAL PLATSER:1| ANNONS-ID:8064969 Beskrivning av jobbet Dina arbetsuppgifter Till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg söker vi efter en rutinerad och erfaren ekonomiassistent som brinner för siffror. Uppdraget startar omgående.

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

I arbetsuppgifterna ingår löpande bokföring för de nordiska länderna vilket du ska känna dig trygg inom och har erfarenhet av detta. Du kommer också att hantera följande: Leverantörsreskontra Reseräkningar, Sverige, Danmark, Norge Momsredovisning för Sverige och underlag för momsombud till de nordiska länderna Intrastat, för Sverige, Danmark, Norge, Finland Avstämning av bankkonton Förutbetalda kostnader samt periodiseringar vid månadsbokslut

Du kommer också att arbeta nära orderavdelning för fakturering och fakturafrågor samt eventuell handpåläggning gällande detta och är van att ta kontakt med företag.

Din profil Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent och har god förståelse för redovisning. Du har gymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel.

Du talar och skriver både svenska och engelska flytande då vår kund är internationell. Som person är du självständig, noggrann och tydlig. Du trivs med ett strukturerat arbetssätt, har lätt för att lära dig och vågar ta egna initiativ.

Heltid, dagtid. Om företaget Du söker tjänsten tillsammans med ett uppdaterat CV och skickar det till info@bemanningskontoret.se

Vi sparar inte CVn efter avslutad rekryteringsprocess.

Om oss BemanningsKontoret är ett bemanning och rekryteringsföretag i Göteborg och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal.

Arbetslivserfarenhet Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön Fast lön

Om anställningsvillkor Heltid Visstid, mer än 6 månader

Arbetsgivarens webbplats http://www.bemanningskontoret.se Kontaktinformation Kontaktpersoner Catrine Ramsteninfo@bemanningskontoret.se Företagets adress Norra Allégatan 8 Postadress AB Bemanningskontoret Norra Allégatan 8 41301 Göteborg Ange referens 2642.

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Editor

Karem Ramzy

Karem.Ramzy@outlook.com

ملاحظة هامة حول نسخ مواضيع الموقع : استناداً إلى قوانين جرائم الحاسوب ، فإن نسخ المواضيع من موقعنا بدون الحصول على إذن هو أمر مخالف للقانون و يعرضك للملاحقة القضائية . إن الموقع تم تزويدة بأقوى البرمجيات التي تكشف هذا أمر . في حال تم نسخ أحد مواضيعنا بدون الحصول على إذن منا ، فإننا سنلحظ ذلك في أقصر وقت ممكن عن طريق البرمجيات القوية جداً التي قمنا بتنصيبها على موقعنا، وسيتم الملاحقة الشرطية والقضائية عن طريق مركز جرائم الحاسوب . في حال رغبتكم بنسخ محتويات و مواضيع موقعنا يجب أن تخاطب الادارة حتى لا تتعرض للملاحقة القانونية .

اضغط هنا للعودة للصفحة الرئيسية

You may also like...

error: Content is protected !!
%d مدونون معجبون بهذه: