Sveriges Nyheter idag 10/12/2018

شعار صوت السويد
شعار صوت السويد
ستوكهولم - صوت السويد/Sveriges Nyheter:

هل تستعد لرحلة أو سوف تسافر لأي مكان بالعالم .. سجل هنا لتحصل على تخفيضات بالفنادق تصل ل90 % اضغط هنا

Talmannen ger partierna ett par dagar att “överväga innebörden” av Lööfs besked

Talmannen Andreas Norlén ger partierna möjlighet att under ett par dagar överväga innebörden av Centerpartiets besked att de inte ställer sig bakom en regering ledd av Socialdemokraterna.
Det framgår av ett pressmeddelande.
“Jag har fått besked om att Centerpartiet inte ställer sig bakom den överenskommelse som partierna har arbetat med. Jag kommer därför att ge partierna möjlighet att under ett par dagar överväga innebörden av beskedet. Under tiden kommer jag att hålla informella samtal med olika partiledare”, säger Andreas Norlén.
Talmannen kommer efter dessa samtal att återkomma med information om nästa steg i regeringsbildningen. Tills vidare kvarstår tidigare avisering av statsministerförslag.

Drogades med spruta vid indrivning av skuld

En man i Västsverige och hans sambo utsattes för misshandel och hot. Med kniv mot strupen och hot om yxvåld fick mannen en spruta med en okänd substans i kroppen. Nu åtalas fyra personer för grov utpressning.
Brottet ska ha ägt rum i mitten av augusti då fyra män, varav en iklädd en väst från ett känt MC-gäng, omringade en man för att pressa honom på pengar. Mannen misshandlades grovt och fick en kniv mot strupen och hotades med att få en yxa i huvudet om han inte betalade skulden på 24 000 kronor, enligt åtalet.
Någon av de fyra männen högg också mannen med en spruta med okänt innehåll som gjorde honom påverkad. Han blev först aggressiv och sedan slö till den grad att han fick svårt med andningen.
De fyra männen ska sedan ha vänt sig till mannens sambo och med baseballträ pressat henne att lämna över sina bilnycklar. Bilens värde uppskattas i målet till 280 000 kronor.
Det allvarliga våldet, vapnen och kopplingar till ett känt MC-gäng gör gärningen än mer allvarlig anser åklagaren. De fyra männen åtalas nu vid Skaraborgs tingsrätt för grov utpressning och försök till grov utpressning.

Tre män gripna för stöld i Nyköping

Polisen i Nyköping fick strax efter midnatt larm om att tre män skar sönder kapell till parkerade lastbilar vid Nyköpingsbro för att stjäla föremål ur lasten, uppger myndigheten på sin webb.
Gärningsmännen hann lämna platsen i bil innan polisen hann fram, men de stoppades inom kort vid en trafikplats. De tre männen greps misstänkta för stöld.

Läs mer

Följ oss på Facebook och håll dig uppkopplad!

Editor
Karem RamzyKarem.Ramzy@outlook.com

....المزيد هذه الأخبار وعشرات الأخبار الأخري تجدونها على موقع صوت السويد من ستوكهولم  

ضع ايميلك هنا:

Delivered by FeedBurner

هل لديك عقار أو شقة أو فيلا خالية في أي مكان بالعالم .. سجل من هنا لتعرضه لحجوزات المسافرين باليوم او الاسبوع او الشهر وأحصل على أكبر مقابل مالي .. سجل عقارك هنا .

اضغط هنا للعودة للصفحة الرئيسية

You may also like...

error: Content is protected !!